Region

“PRIČA SE PO SELU…” Oni znaju odakle Urošu toliko municije i oružja?! NOVI DETALJI masakra u Mladenovcu

Deda i ujak Uroša Blažića (20) iz Vinjišta kod Kragujevca, saslušani su juče jer je kod njih pronađeno vatreno oružje.

Komšije ove porodice nerado komentarišu jučerašnji događaj, ali navode da su primetili da niko od preostalih ukućana “nije nosio kolač u crkvu”Juče je bilo strašno! Deda od ubice je srčani bolesnik, umalo čovek nije umro. Hitna pomoć je odmah došla. Ko zna šta je njima ovaj mali ispričao kad je došao – rekle su komšije dede Uroša Blažića, koji je preksinoć pobio osam mladih, a ranio 14 osoba kod Mladenovca.

O Uroševoj majci koja radi kao bolničarka na VMA nemaju ružnu reč da kažu.

– Priča se po selu da su radni i imućni ljudi, ali da i ranije bilo kod njih problema pogotovo kad unuci okupe svoje društvo. Imaju dosta municije, a priča se da su je nabavljali od nekog čoveka iz Nemačke – kaže izvor Informera,piše Srbijadanas

Uroš Blažić je u dva sela kod Mladenovca ubio osam i ranio 14 ljudi. Najmlađa žrtva ima svega 15 godina. U pucnjavi je ubijen i policajac i njegova sestra.

– Na saslušanju u Višem tužilaštvu u Smederevu Uroš Blažić je danas priznao da je izvršio masakr navodeći da je upotrebom automatske puške i pištolja na tri lokacije na teritoriji Smedereva i Mladenovca pucao na više osoba koja su se nalazila u grupi, a koje nije poznavao, da bi zaplašio stanovništvo navedenih naseljenih mesta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh