Region

OVDJE JE PRONAĐEN AUTOMOBIL SVIREPOG UBICE IZ MLADENOVCA: Vlasnik ispričao detalje

Uletio je kod supruge i mene u sobu. Mislio je da je nekom pozlilo. Kad je vidoo da smo oboje tu, rekao je da nam je neko ukrao auto.

Ubica - Petar Aleksić/Printscreen/

U. B. (20) uhapšen je juče ujutru posle osmočasovne potere nakon stravičnog masakra koji je počinio u selima oko Smedereva i Mladenovca. Dok je bježao policiji, on je ukrao jedan automobil “reno” u selu Šepšin čiji je vlasnik pričao za Telegraf.rs. Uz put je kasnije pored spomenika pronađen ukradeni automobil.

“Sve se desilo oko 23.15 sati. Gledao je nešto na internetu. Kako je sin blizu garaže, čuo je da kola verglaju jer im treba malo više vremena da se pokrenu. On nije dugo čekao. Sin je smanjio zvuk na telefonu i čuo kad je automobilom pregazio šine metalnih vrata garaže”, priča R. M.

Dok je njegov sin ustao iz kreveta i izašao, automobila već nije bilo. Ni uz, ni niz ulicu nije vidio svijetla, te nije isključeno da je ubica vozio bez njih.

“Uletio je kod supruge i mene u sobu. Mislio je da je nekom pozlilo. Kad je vidio da smo oboje tu, rekao je da nam je neko ukrao auto. Mislio je prvo da su se klinci iz sela začuli, pa uzeli auto da se provozaju, da neće daleko”, ispričao je za Telegraf otac mladića koji je koristio automobil.

(Espreso/Telegraf/Jelena Ostojić)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh