Region

DA LI JE MOGUĆE DA JE ZBOG OVOGA IZREŠETAO LJUDE PO SRBIJI? Potraga za ubicom i dalje traje

U potragu su uključeni dronovi i termovizijske kamere.

Ubica iz Mladenovca, - Nemanja Nikolić

Policijska potera za U. B. (21), koji se sumnjiči za sinoćnje masovno ubistvo u Mladenovcu i okolnim selima još traje, a obruč se steže.

On je pucao na tri lokacije u selu Dubona i sijao smrt ubijajući nedužne ljude. Osumnjičeni ima krivični i prekršajni dosije u vezi sa kršenjem Zakona o oružju i municiji.

Dio policijskih snaga traga i pretražuje sve vikendice, napuštene kuće, češlja i okolne proplanke a stavljena je i blokada koja onemogućava bilo koji automobil da izađe sa tog područja.

U potragu su uključeni dronovi i termovizijske kamere.

On ima Jutro poslije nezapamćenog masakra koji je uslijedio dva dana poslije tragedije u beogradskoj osnovnoj školi, potjera još traje, a na terenu su masivne policijske snage – više od 600 pripadnika MUP-a učestvuje u potrazi za teroristom, a akcija Vihor još je na snazi.

06.51 – Uključenje iz Hitne pomoći. U 23.01 sinoć Hitna je dobila poziv od MUP-a da je u selu Dubona došlo do masovnog upucavanja. Beogradska Hitna je domah poslala 5 kola, ali mladenovačke i smederevske kolege odmah su reagovale jer nije bilo vremena ni za sekundu čekanja, zbog težine povreda, i počela da prevozi i dovozi ranjene u beogradske bolnice – Urgentni i KBC Mišović.

06.30 – Ministarka zdravlja Danica Grujičić zakazala je za 7.30 sati časova vanrednu konferenciju za medije.

Svaki milimetar sela specijalci MUP češljaju a u potrazi učestvuju: SAJ brigada, Žandarmerija, Helikopterska jedinica, PU BGD, PU SD. Takođe, na lice mesta izašle su interventna, JZO, kao i termovizijski dronovi, odnosno oprema za noćnu pretragu. Tu su i policijski psi tragači.

Podsjetimo, on se sumnjiči za najmanje 8 ubistava i 13 ranjavanja, a u njegovom krvavom piru ubijenu su mladi policajac (20) i njegova sestra.

Kako se nezvanično saznaje na licu mjesta, navodno je U. B. (21) nakon svađe u školskom dvorištu u Mladenovcu otišao do kuće gdje je uzeo automatsku pušku i krenuo u užasan pir. On je oko 23 sata ubio nekoliko osoba u Mladenovcu, Duboni i Malom Orašju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh