Region

OVO JE DJEVOJČICA (15) KOJU JE UBIO STOJAN: Išla je u isti razred s kćerkom ubice

Porodica iz Ripnja (Srbija) koju je Stojan Ilić (38) napao i nasmrt izbo jedno od djece, djevojčicu N.P. (15), prije pet godina je dobila kuću u velikoj humanitarnoj akciji u kojoj su građani skupili novac da im se obezbijedi dom.

djevojčica - novi

Za ovu porodicu se tokom cijele 2017. godine skupljao novac kako bi im se obnovila i proširila kuća. Nesretna djevojčica je tu živjela sa svoje četvero braće i sestara, majkom, bakom i dekom. Mučili su se godinama dok im u pomoć nije pritekla humanitarna organizacija koja je pokrenula veliku akciju. prenosi novi

Cijele godine su oni skupljali sredstva uz pomoć od kojih je porodici omogućeno da se 2018. usele u novi dom. Tada su dobri ljudi izgradili dvije dodatne sobe, novo kupatilo, postavili novu krovnu konstrukciju, zamijenili cijelu stolariju…

Ova porodica ima petoro djece, a u kući žive sa majkom, njenim bratom i njenim roditeljima.

Podsjetimo, zločin se dogodio nešto poslije 14 sati u naselju Ripanj, a prema nezvaničnim informacijama djevojčica je podlegla povredama.

Mještani dodaju da je Stojan Ilić pobjegao poslije zločina i da je rekao da će da presudi i sebi. Ubica je uhapšen ubrzo potom, a prije hapšenja prijetio je nožem policiji.

Mještani Ripnja kažu i da je kćerka ubice išla u razred sa ubijenom djevojčicom.

Kako je ranije objavljeno, on je nakon napada na komšije, djevojčicu odvezao na 1,5 kilometara od kuće gdje je, kako se sumnja, nasmrt izbo nožem.

Navodno, sumnjao je da mu vračaju i bacaju crnu magiju i zbog toga je uletio kod njih u kuću. Krvi je na sve strane, čuju se krici i zapomaganje – kaže jedan stanovnik ovog naselja, prenosi Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh