Region

PLAVA ŽENA SVAKI DAN PLAKALA NA STEPENICAMA, A ONDA JE NESTALA: Komšije sa Zvezdare progovorile o majci zlostavljane djevojčice

Zla sudbina devojčice (8) sa Zvezdare uznemirila je čitavu Srbiju, a sada isplivavaju novi detalji iz života ove razorene porodice.

kurir.rs

Naime, kako pričaju komšije, majka devojčice (8) koja je najmanje pet godina bila žrtva jezivog nasilja, mučenja i zlostavljanja od strane svog oca (38) u stanu na Zvezdari, 2017. godine povrijedila je svoju majku, a djevojčicinu babu.

Za stravično zlostavljanje djevojčice, podsjetimo, saznalo se nakon što je I. L. 24. marta prijavila policiji da je pet dana prije toga pretrpela stravične batine od nevjenčanog partnera, a između ostalog navela je da on godinama maltretira i drži kao roba sopstveno dijete koja živi u kadi.

– Djevojčice koja nije vidjela svijetlost dana godinama unazad, zvjerski je mučena i navodno je živjela u kadi svog kupatila. Nije znala ni da hoda, ni da govori, a zasigurno je preživjela pakao, a koliko se sjećamo njena majka 2017. tukla je svoju majku, a djevojčicinu babu – kažu za Kurir stanari zgradu u kojoj se odvijao nezapamćeni horor i dodaju:

– Ne sjećamo se tačno slučaja i kako se to dogodilo, ali je presuda bila takva da je djevojčicina majka završila na liječenju u specijalnoj ustanovi. Tada je starateljstvo nad trogodišnjom djevojčicom pripalo monstrumu od oca koji po svemu sudeći nije mario za nju.

Komšija navode da su majku djevojčice posljednji put vidjeli prije tri godine.

– Znamo da je prije tri godine tukao svoju ženu, majku djevojčice, nasilje je tada prijavljeno i od tada je nismo vidjeli, kao da je nestala – kažu komšije i dodaju:

– Sjećam se da smo tada viđali plavu ženu kako svaki dan sjedi na stapenicama i plače, to je bila majka djevojčice, a iz tog stana su s vremena na vrijeme dopirali krici, ali mi nismo znali da je to dijete. Mislili smo da je žena. Do sada smo tri puta zvali policiju, kada bismo čuli te jauke, ali oni bi došli do vrata i otišli.

Naši sagovornici tvrde da se osumnjičeni, za kojim policija intezivno traga, nije družio ni sa kim iz zgrade.

– Osumnjičeni se nije ni sa kim družio, bio je nadmen i pričalo se da se bavi nekim kriminalnim poslovima vezano za d,ogu. Djelovao je opasno i niko nije ni htio da se petlja s njim – kažu oni.

Komišija koji je prijavljivao nasilje kaže za Kurir da je on prije četri godine primijetio da nešto nije u redu.

– Osumnjičeni je posljednje četri godine dolazio jednom u tri mjeseca sa punim kesama iz marketa, ali se nije zadržavao, baš smo ga rijetko viđali. Moguće i da je samo ostavljao kese i nakon toga odlazio, a dijete jadno bilo samo tu, gladno, žedno… – rekao je on.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh