Region

Pogledajte kako se Rambo Amadeus ponašao tokom snimanja emisije poslije koje je napravio skandal

Skandal koji je obilježi ovu sedmicu svakako je onaj koji je napravio muzičar Rambo Amadeus koji je na snimanju emisije “Dnevnica”, kako je sam priznao, neprimjereno ponašao prema producentkinji Lejli Kašić.

Rambo Amadeus - Instagram

Sada se pojavio i snimak iz ove emisije u kojoj je gost bio upravo Rambo Amadeus.

Podsjetimo, prvo se oglasila Lejla Kašić koja je putem svog profila na Instagramu optužila Antonija Pušića, poznatog kao Rambo Amadeus za seksualno uznemiravanje.

Nakon dva dana, potvrda je stigla i od Ramba koji je objavio priznanje da je neplanski dodirnuo dio tijela producentkinje Lejle, ali se nije izvinio. prneosi “Radiosarajevo“.

U petak, 17. marta, pojavio se i najavni snimak emisije…

“Jednog prohladnog i kišovitog martovskog dana Antonije Pušić, poznat kao Rambo Amadeus, u svom je Herceg Novom odlučio da prodaje i čisti ribu na pijaci, pomaže zaposlenima u Vodovodu i kanalizaciji, sprema lignje i ribu u restoranu”, glasi početak najave za emisiju.

Pogledajte:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh