Region

PRESLADAK VIDEO RAZNJEŽIO SVE: Pogledajte kako Dejana ČEŠLJA KĆERKICU, objavila i snimak iz PRVE ŠETNJE!

Ovim snimkom raznježila je sve, dok su se ispod objave nizali komentari podrške i oduševljenja.

Dejana Bačko, Foto: Printscreen/Instagram/devojka_sa_krilima

Slikarka i šampionka u paratekvondou, koja se bavi i strijeličarstvom, Dejana Bačko, poznatija kao Djevojka sa krilima, objavila je snimak na kome češlja svoju ćerkicu i tako mnoge raznežila.

Dejana i njen partner, Marko Nežić, postali su roditelji prije nekoliko nedjelja, a Djevojka sa krilima svakodnevno na Instagramu objavljuje kako se snalazi u svakodnevnim aktivnostima i obavezama oko bebe, što kod mnogih izaziva divljenje i dubok naklon.

Ona je sada objavila kako češlja svoju mezimicu nogom, kao što nogama radi i sve ostalo. Ovim snimkom raznježila je sve, dok su se ispod objave nizali komentari podrške i oduševljenja.

Dejana je takođe podijelila i porodičnu fotografiju iz njihove prve šetnje, a osmijeh s lica nisu skidali..

Podsjetimo, Dejana je krajem februara na svijet donijela djevojčicu, kojoj su dali ime Lara, što na grčkom znači pobjeda, piše Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh