Estrada

POGINUO PJEVAČ ZVEZDA GRANDA (22): Kolima udario u zaštitnu ogradu, krenuo da pređe put, POKOSIO ga autobus

Pjevač Nemanja Vuković poginuo je sinoć. Sinoć je na auto-putu Šid-Beograd, kod Dobanovačke petlje došlo do stravične nesreće kada je pjevač Nemanja Vuković (22) sletio s puta i udario u zaštitnu ogradu.

Nemanja Vuković - screenshot

On je, kako se sumnja, napustio vozilo i krenuo da pređe auto-put kada je na njega naletio autobus koji se kretao iz smjera Banjaluke.

– Neposredno prije jezive nesreće nastradali N.V. je imao nezgodu kada je automobilom marke ” volksvagen” dok se kretao iz smjera Beograda ka Šidu sletio sa puta i udario u zaštitnu ogradu. Potom je, kako se sumnja, izašao iz vozila i pokušao da kao pješak pređe trake auto puta namjenjene za suprotni smjer, odnosno iz Šida ka Beogradu – objasnio je izvor Informera upoznat sa slučaje.

– N.V. je od zadobijenih povreda preminuo ubrzo pošto ga je autobus udario. Smrt je konstatovao ljekar Hitne pomoći koji je sa svojim timom ubrzo bio na mjestu nesreće. Nikom nije jasno iz kog razloga je htio da pređe na drugu stranu. Možda je bio u stanju šoka ili je nešto drugo bilo u pitanju.

Nemanja je iz Foče, takmičio se u ”Zvezdama Granda” sa 18 godina, nakon čega je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom, piše Republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh