Region

Utvrđen uzrok požara u kom je stradalo četvoro djece

U Novom Pazaru juče je bio dan žalosti zbog tragične smrti četvoro djece u požaru u tom gradu.

Policija - Youtube/Screenshot

Sve zastave u gradu bile su spuštene na pola koplja, a svi zabavni događaji su odgođeni.

Četvoro djece starosti od šest mjeseci do pet godina stradalo je u nedjelju u požaru koji je izbio u jednom stanu u Novom Pazaru, a njihovi roditelji prebačeni su u bolnicu sa teškim opekotinama.

A šta je izazvao požar koji je prethodio tragediji, biće najverovatnije poznato nakon izvještaja pripadnika UKP iz Beograda, koji su obavili uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama, vatrena stihija je počela nakon što se zapalio veš koji se sušio na grijalici. prenose “Nezavisne“.

Pripadnici MUP-a, Odjeljenja za vanredne situacije u Novom Pazaru, zatekli su požar koji je već bio u razbuktaloj fazi, naveli su iz MUP-a.

“Četiri maloletna lica najverovatnije su stradala od guše-nja ugljen-monoksidom, dok su otac i majka povređeni u susednoj prostoriji”, saopštio je Darko Belić, načelnik Odjeljenja za vanredne situacije MUP-a u Novom Pazaru, piše Euronews


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh