Region

Tragedija: Preminuo 16-godišnji hrvatski košarkaš

Tragedija u Hrvatskoj na sportskom terenu. Toni Vidović, 16-godišnji član košarkaškog kluba Fiumen Sancti Vitija (FSV) iz Rijeke, preminuo je u jutarnjim satima, dva dana nakon što mu je pozlilo na utakmici koja se odigrala u četvrtak navečer.

Ilustracija

Mladi Riječanin srušio se dok je sjedio na klupi tijekom susreta Županijske lige juniora između FSV-a i Zameta u dvorani jedne osnovne škole.

Uslijedili su pokušaji reanimacije, a poslije njih je u komi prevezen u KBC Rijeka. Poslije nešto manje od dva dana borbe, izgubio je bitku za život. Uzrok smrti za sada nije poznat, očekuje se da će biti poslije obdukcije. Od mladog košarkaša oprostili su se iz kluba i Košarkaškog saveza Grada Rijeke na svojim društvenim mrežama.

“Izražavamo najiskreniju sućut obitelji Vidović i prijateljima kluba. Naše misli su sa vama. Toni naš, zauvijek ćeš biti dio ekipe i sa nama si u srcima i mislima. Ovo nije zbogom, samo doviđenja… Neka te čuvaju anđeli”, objavili su iz FSV-a. prneosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh