Region

ANINA MAJKA IZNIJELA ZAPANJUJUĆE DETALJE NJIHOVOG POSLJEDNJEG RAZGOVORA: Tražila da hitno dođe uoči nestanka

Majka Ane Volš otkrila da ju je kćerka zvala hitno da dođe uoči nestanka. Navela je da su djeca bila razlog poziva.

Milanka Ljubičić - Novi

Majka Ane Volš Milanka Ljubičić nada se da je njena ćerka živa i da je otišla negdje da se odmori. Kako je navela, nestala Beograđanka se nikad nije žalila na muža Brajana Volša, a jedini nesporazum među njima bio je oko toga gdje će i kako da žive.

Volšovi su živjeli u Kohasetu, a Ana je svake nedelje putovala u Vašington zbog posla. Anina majka kazala je da je njena kćerka voljela posao ali da nije voljela što je odvojena od djece ali porodica nije mogla da se preseli jer je u oktobru 2021. godine Brajanu naređeno da bude u kućnom pritvoru i da ne odlazi van države Masačusets nakon što se šest mjeseci ranije izjasnio krivim po tri tačke u slučaju prevare.

“Smetalo joj je to što su morali da ostanu jer su u Vašingtonu imali bolje uslove za život, a ona nije mogla da izdrži toliko dugo bez djece. Nadali su se da će ovaj pravni proces oko Brajana trajati samo nekoliko mjeseci, i da će moći da budu zajedno. Ali odugovlačio se oko godinu dana”, rekla je Ljubičićeva.

Milanka kaže da uopšte nije bila zabrinuta za bezbjednost svoje kćerke ili njen odnos sa suprugom. “Nismo razgovarali telefonom svaki dan, jer je ona mnogo radila, ali smo razmjenjivali sms poruke. A meni su te poruke bile dovoljne – rekla je ona.

Jedna od poruka stigla je pred Novu godinu, kada je Ana Volš pitala svoju majku: “Mama, možeš li, molim te, doći sutra?”. “Rekla sam joj – Anči, ne mogu da se spremim za sutra, hajde da pokušamo prekosutra”, rekla je majka nestale Beograđanke, piše nbcnews.

Milanka nije došla u SAD jer je ćerki rekla da bi joj bilo zgodnije da dođe u januaru i ostane dva mjeseca. Ana joj je odgovorila rekavši da ona i njen muž imaju “planove” za februar, iako nije jasno šta je to značilo. “Poslije prve poruke, kada me je zamolila da dođem što prije, pitala sam je zašto je hitno. Ona je odgovorila da se Brajan i ona ne slažu oko djece, oko toga gdje bi djeca provodila vrijeme, u Bostonu, Kohasetu ili Vašingtonu, gdje imaju kuću”, dodala je Milanka.

“Razumjela sam da pokušavaju da se dogovore gdje da žive zajedno… O tome šta se desilo te noći, nemam pojma”, rekla je ona i dodala da nije dobila ništa zvanično od srpskih ili američkih zvaničnika o tome šta se dogodilo. Podsjetimo, Ana Volš je nestala 1. januara. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh