Region

OKRENUO MI SE STOMAK KAD SAM TO VIDJELA!: Prijateljica Ane Volš o detaljima njenog odnosa sa mužem Brajanom: HTJELA JE DA MU POMOGNE

Ana Volš se trudila da vidi dobre strane svog supruga Brajana, koji je optužen za njeno ubistvo, i pokušavala je da mu pomogne, rekla je za Foks Njuz prijateljica nestale Srpkinje Pamela Bardi.

Brajan i Ana - Screenshot

Ona je objasnila da je Anu Volš upoznala na jednoj poslovnoj večeri, i da su postale veoma bliske kada su se njihove firme spojile. Pamela Bardi je rekla da su je detalji sa saslušanja Brajana Volša šokirali.

– Kada sam vidjela šta je guglao, okrenuo mi se stomak. Užasno je. Stalno mislim na nju, ona to nije zaslužila. I njeni dječaci su mi u mislima stalno, oni će jednog dana shvatiti šta se desilo, da im je neko oduzeo majku – rekla je prijateljica Ane Volš.

Na pitanje zašto je Ana bila sa Brajanom i pored problema koje je on imao sa zakonom, drugarica nestale Srpkinje je rekla slijedeće:

– Ono što znam je da je ona veoma moćna i uspješna poslovna žena, i veoma pozitivna duša. Garantujem vam da je ona pokušavala da mu pomogne, i da se trudila da vidi nešto dobro u njemu. Postoje partneri koji se bore sa svojim demonima, kojima uspješne žene pokušaju da pomognu, ali to se ponekad ne završi dobro – kazala je Bardijeva.

Prijateljica kaže da Ana nije često pominjala Brajana u razgovorima, ali da je stalno pričala o svojim sinovima.

– Oni su je motivisali za sve što je radila – dodala je drugarica nestale Srpkinje, i rekla da se veliki broj porodica javio da usvoji sinove Ane Volš.

– Koliko će to trajati, nismo sigurni. Ali se javio veliki broj ljudi. To je sjajno, jedina svjetla tačka u ovoj tami – kaže ona, pieš Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh