Region

HRVATSKOJ GLUMICI JE DANAS 61. GODINA, UVRŠTENA JE MEĐU NAJLJEPŠE NA SVIJETU: Iznenadit ćete se kada vidite njene slike iz 2005. godine (FOTO)

Sanja Vejnović nosi titulu jedne od naših najljepših hrvatskih glumica, a ako je suditi po starim fotografijama, stari kao vino, piše Dnevnik.hr.

Glumica Sanja Vejnović može se pohvaliti laskavom titulom jedne od najljepših žena svijeta, koju joj je 2012. godine dodijelila priznata filmska internetska stranica IMDb, a njezina ljepota do danas se uopće nije umanjila.

61-godišnja Sanja gdje god da se pojavi, izaziva divljenje svojom prirodnom ljepotom i mladolikim izgledom, a za svoje fotografije koje dijeli na društvenim mrežama dobiva same komplimente, pa tako i za onu koju je objavila među posljednjima.

“Prelijepa si, Sanja”, “Predivna i senzualna”, “Lijepa kao glumica”, “Riječi su suvišne”, “Ljepota”, “Milijarda zvijezda na nebu sija, a najljepša zvijezda si ti”, “Nestvarno lijepa”, “Diva, ljepotica Sanja”, “Prelijepa žena, da ne kažem za svoje godine. Karizmatična i puna seksepila”, “Deset minuta tražim riječi, tebe je nemoguće opisati. Treba samo gledati i reći – Bože hvala ti”, “Osmo svjetsko čudo”, samo su neki od komentara njezinih obožavatelja.

View this post on Instagram

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)


Da stari kao vino, najbolje dokazuju i njezine fotografije iz 2005. godine, pa kad se usporede fotografije od tada s novijima, djeluje kao da nije ni dana ostarjela, zbog čega su mnogi iznenađeni kad je vide.

Slika iz 2005, foto: Ranko Suvar/Cropix

Sanja je publici najpoznatija po ulogama u popularnim serijama “Larin izbor”, “Kud puklo da puklo” i “Čista ljubav”, no iza nje je više od 40 godina karijere, tijekom koje je glumila u još mnogim domaćim filmskim i televizijskim ostvarenjima, a nedavno je ostvarila i svoje kulinarske snove te izdala kuharicu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh