Region

NOVA SAZNANJA U POTRAZI ZA ANOM VOLŠ: I policija u čudu zbog ove prijave o nestaloj Beograđanki, OVO JE ISTINA

Policija je bez sumnje utvrdila da spisak poziva policiji svjedoči da je Anin nestanak prvi prijavio njen poslodavac Tišman Spejer.

Ana i Brajan Volš, Foto: Printscreen/Facebook/anawalshe

Policija Kohaseta, mjesta u blizini Bostona u kojem sa porodicom, mužem Brajanom i tri mala sina, živi nestala Beograđanka Ana Volš, za kojom se traga od Nove godine, objavila je novi detalj iz istrage.

Hronološki sled događaja u njenom nestanku baca novo svijetlo jer je policija sada i konačno utvrdila ko je prvi prijavio da je nema i odmah potom ostala u čudu jer je reč o neobičnoj pojedinosti, piše Boston25.

Policija je bez sumnje utvrdila da spisak poziva policiji svjedoči da je Anin nestanak prvi prijavio njen poslodavac Tišman Spejer, a ne njen muž Brajan Volš što je začudilo ne samo policiju nego i američku javnost.

Prema ispisu pozova policiji, poziv kojim se traži provjera da li je sve u redu sa Anom Volš iz Kohaseta prvi je 4. januara uputio njen poslodavac iz agencije za nekretnine iz Vašingtona u kojoj je bila zaposlena. Pomenuti Tišman Spejer policiji se predstavio kao šef obezbjeđenja te firme. Spejer je policiji rekao da je kontaktirao i njenog muža Brajana prije nego što je on policiji uopšte prijavio nestanak svoje žene.

Policija je zabilježila da je Brajan rekao da je Ana krenula na avion za Vašington i da se otad nije čuo s njom. Spejer je rekao i da su saznali, kad su Brajana zvali iz firme da pitaju je li sa Anom sve u redu, da on nije ni prijavio ženin nestanak.

Ove najnovije informacije u surprotnosti su sa prvobitnim navodnim saznanjima da su muž Brajan i njena firma istovremeno podnijeli prijavu nestanka.

Prošle nedjelje pred sudijom advokatica Aninog muža Brajana tvrdila je da je on bio taj koji je zvao njenu firmu da pita znaju li šta je sa Anom što se međutim ispostavilo kao netačno.

Anin telefon posljednji put se oglasio 2. januara u 3.14 ujutru u Kohasetu gdje se povezao s tornjem mobilne telefonije, što je manje od kilometra od kuće u kojoj je živjela s porodicom. Ono od čega se strahuje jeste da je priča o odlasku u Vašington samo priča a da se dogodilo nešto sasvim drugo. Ana je posljednji put viđena 1. januara, u novogodišnjoj noći, i otad joj nema ni traga, ni glasa.

Istraga, nažalost, dosad nije dala konkretnije odgovore već samo otvorila još brojnija pitanja.

– Nikada ne možete zakasniti u slučaju kakav je ovaj jer nam nedostaje tijelo, rekao je masačusetski tužilac Filip Trejsi Mlađi dodavši sljedeće: Javnost želi da zna sve i odmah šta se zbilo ali to je nemoguće dok se svi dokazi ne “spakuju” zajedno. Rezultati iz policijske laboratorije Masačusetska mogli bi da se čekaju i nekoliko nedjelja a dosad se zna da je policija pronašla krv i krvav nož u podrumu porodične kuće u kojoj Volšovi žive, kao i testeru i tepih koji sadrži biološke dokaze.

– Nikud on ne ide stoga nema žurbe, kazao je Trejsi koji je dodao da Brajan Volš čeka i izricanje kazne za preprodaju falsifikata djela Endija Vorhola, stoga do daljeg ostaje iza brave.

Volš pred sudom treba ponovo da se pojavi 9. februara, piše Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh