Region

Djevojka Ivana (26) najmanje pet dana ležala u beživotnom stanju prije nego što su je našla braća

Smrt Ivane K. (26) čije je tijelo nađeno stanu na Zvezdari i dalje je misterija, a jedan detalj posebno intrigira javnost.

Kako smo već pisali, pretpostavlja se da je djevojka najmanje pet dana ležala mrtva u krevetu prije nego što su je našla braća. Tijelo su zatekli sa podignutom bluzom i otkopčanim pantalonama, a na vratu i glavi su bile vidljive modrice.

Kako je stan na Zvezdari bio zaključan, braća su razvalila vrata prilikom ulaska, a nadležni, prema nezvaničnim saznanjima, nisu pronašli ključ, što predstavlja misteriju.

– Stan se nalazi u prizemlju i ima terasu. Ukoliko je I. K. likvidirana, moguće je da je ubica ušao kroz terasu i isto tako izašao, ali nije isključeno ni da je ona otvorila nekome vrata i pustila ga u stan, najvjerovatnije nekoga koga je poznavala, a da je on potom uzeo njen ključ i zaključao za sobom.

Sve ovo su za sada samo pretpostavke, istraga je tek pokrenuta i na slučaju se radi. Tijelo je juče odnijeto na obdukciju koja će definitivno utvrditi da li je djevojka žrtva zločina ili joj se dogodilo nešto drugo – objašnjava naš izvor piše kurir

Kaže da su veoma sumnjivi i podlivi na vratu kao i povrede glave, ali i to da su joj bile otkopčane pantalone i podignuta bluza. Policija ispituje porodicu, rodbinu, prijatelje i sve koji bi mogli imati veze s njom, a skinuti su i snimci s nadzorne kamere.

Ivana K. je sa sjevera Srbije, a u Beogradu je studirala. Komšije iz zgrade su u šoku i kažu da su juče dolazila njena braća da je traže.

Jedna komšinica kaže da nije dobro poznavala Ivanu jer se skoro tu doselila, ali da nije bilo problema.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh