Region

RUKE NA TIJELU NESTALOG POŠTARA BILE VEZANE: JEZIVI DETALJI ISTRAGE, U AUTU SAMO DIO NOVCA

Tijelo Danilovgrađanina Miloša Stamatovića pronađeno je sa vezanim rukama na obali rijeke Morače u naselju Botun.

Miloš Stamatović - Hayat

To je potvrđeno portalu “Press” iz Uprave policije i Pošte Crne Gore.

Tijelo, koje su prvo primijetili mještani u vodi, je pronađeno danas nešto poslije 10 sati, nakon čega je izvršena identifikacija.

Inspektori, u saradnji sa nadležnim tužiocem, preduzimaju brojne mjere i radnje kako bi se ovaj slučaj smrti rasvijetlio.

Stamatović je bio zaposlen u Pošti Crne Gore i u vrijeme nestanka nosio je sa sobom oko 15.000 eura, koje je trebalo da se podijele penzionerima.

Ubrzo nakon nestanka pronađeno je vozilo u kom je mladić prevozio novac. U vozilu je uočeno između 2.000 i 3.000 eura, dok se ostatak novca aktivno traži.

Uočeno je da su ruke na tijelu mladića vezane sa prednje strane i to je činjenica ili detalj, koji ukazuje na mogućnost da je smrt nastupila nasilno, odnosno da je moguće da je u pitanju ubistvo, što policija provjerava.

Događaj se provjerava u dva smijera i za sada je rano i nezahvalno govoriti šta se tačno dogodilo.

Obdukcija je naložena i na taj način bi trebalo da se utvrdi kako je nastupila smrt.

Postoji određeni niz tragova, koje je policija pribavila na licu mjesta. Pronađen je automobil, prikupljaju se obaveštenja i rasvetljavaju okolnosti nestanka nastradalog sa krajnjim ciljem da se utvrdi da li je smrt nastupila kao posljedica nasilja ili nečeg drugog – rekao je izvor iz policije.

Za sada, zbog niza nepoznatih stvari, policija tretira slučaj kao smrt koju je potrebno rasvetliti, imajući u vidu okolnost da je tijelo pronađeno sa zavezanim rukama.

Sa policijom sarađuje tužiteljka Višeg tužilaštva u Podgorici Ana Radović.

Nakon nestanka, Stamatovića su neke njegove kolege – poštari u nedjelju tražili nizvodno pored korita rijeke Morače.

Za pretragu su tada angažovani i čamci, a sa kolegama iz Pošte, uz službenike policije, Miloša su tražili i njegovi sugrađani iz Danilovgrada.

Podsjetimo, Danilovgrađanin Miloš Stamatović (25) koji je radio kao poštar u Podgorici, nestao je u subotu 17. decembra, oko 6.30 sati na teritoriji glavnog grada.

Njegov automobil pronađen je u Botunu, nedaleko od korita rijeke Morače, prenosi Kurir.

On je na teren krenuo sa 15.000 eura, koliko je i trebalo da podijeli penzionerskih naknada. Na društvenim mrežama odmah je podijeljen apel za pomoć u potrazi za Stamatovićem.

Iz Uprave policije rečeno je da su Stamatovićev nestanak prijavile kolege, nakon što se nije vratio da razduži smjenu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh