Region

Aleksandar Vučić ipak ide na samit u Tiranu

Idem u Tiranu na samit EU i zemalja Zapadnog Balkana kako bih se borio za interese srpskog naroda, izjavio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Aleksandar Vučić - Instagram

Vučić je poručio da je razgovarao sa svim svojim saradnicima, kao i sa predsjednicima i premijerima više zemalja.

– Nemam problem, nije pitanje moje sujete. Ponekad vas emocije obuzmu jer kad vam neko mjesecima proizvodi krize i ja moram da se borim za ostanak našeg naroda. Sve što sam rekao u petak, istinito sam rekao. Što se tiče puta u Tiranu, nisam siguran, ali svakako će nekakve koristi biti od mog odlaska. Ali ako ne idem bilo bi velike štete za Srbiju. Znam da će 20 njih na neadakvatan način govoriti o Kosmetu i sankcijama Rusiji. Otići ću tamo i boriću se za interese našeg naroda – rekao je Vučić u obraćanju iz Nikinaca gdje je održana velika vježba Vojske Srbije, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh