Region

JOVANA JEREMIĆ NAPRAVILA SKANDAL U PROGRAMU Dovela kćerku u emisiju UŽIVO, pa se zbog mezimice POSVAĐALA SA GOSTOM

Voditeljka Jovana Jeremić rešila je da dovede ćerkicu Leu na posao, pa je tako devojčica zajedno sa majkom bila u studiju na televiziji “Pink”.

U jednom trenutku jedan od gostiju prokomentarisao je kako s obzirom na koje ime nosi, mala Lea mora da bude uspešna, na šta je mu je Jovana oštro odgovorila,piše Kurir.

– Ne mora ništa, samo neka je ona meni živa i zdrava. Nije ona tema emisije, nego vi. Pošto su meni ceo život tražili da nešto moram, da se udam, da rodim, da budem super student, da zaradim puno para, da kupim sebi stanove u Beogradu… Moja ćerka ne mora ništa. Ne dozvoljavam nikome u mom prisustvu, da mojoj ćerki kaže da nešto mora.

– To je taj mentalitet Srba. Žensko dete sve mora. A što ne pitate muškarce? Što njih u većini slučajeva žene izdržavaju. Ko je rekao nekom sinu, ti moraš da zarađuješ mnogo para. Moraš da izdržavaš ženu i svu decu. Ne, nego vaspitavaju sinove samo za sebe da ima. Ma važi – govorila je srdito Jovana Jeremić u emisiji.

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić je pre izvesnog vremena napravila pometnju “spiskom koji svaki muž mora da ispuni”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh