Region

Šef kosovske policije: U službi smo za sve građane

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svećlja obišao je granični prelaz Brnjak i stanice policije u Brnjaku i Jasenoviku, navodeći da svi pripadnici kosovske policije posvećeno ispunjavaju svoje dužnost.

kosovo - Facebook

„Danas sam obišao granični punkt Brnjak, stanicu granične policije Brnjak i policijsku stanicu granične policije u Jasenoviku. Svi pripadnici Kosovske policije predano ispunjavaju svoje službene dužnosti, obezbeđujući mirno okruženje i usluge za sve građane, kako na graničnim prelazima tako i na cijeloj teritoriji Republike Kosovo. Kosovska policija pripada svim građanima Republike Kosovo. Kao takva, nastaviće da obavlja svoju misiju sa punom spremnošću u službi svih naših građana bez ikakve razlike“, napisao je Svećlja na Facebooku.

Na ulicama, banderama, prozorima i terasama kuća i stanova u Severnoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i drugim gradovima na sjeveru Kosova okačen je veliki broj srpskih zastava, kao i transparenti „Ovo je Srbija“, a zastave se u Mitrovici dijele i prolaznicima. prneosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh