Region

Brazilac progutao 117 kapsula ispunjenih drogom

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim državljaninom Brazila zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Brazilac progutao 117 kapsula ispunjenih drogom - fena

Sumnja se da je muškarac iz Brazila, kako bi prokrijumčario drogu u Hrvatsku, progutao 117 kapsula ispunjenih sa 1170 grama kokaina, navodi se u priopćenju Policijske uprave zagrebačke.

Potom je 29. listopada avionom iz Sao Paula preko Lisabona stigao u Hrvatsku, točnije na prostor Zračne luke Franjo Tuđman u Zagrebu.

Prilikom obavljanja carinskog nadzora, pronađeno je 240 grama droge kokaina u 24 kapsule koje je tijekom leta prirodnim putem istisnuo, da bi nedugo zatim osumnjičeni na isti način istisnuo još 31 kapsulu ispunjenih kokainom težine 310 grama tijekom poduzimanja službenih mjera i radnji prema njemu na samom aerodromu.

Osumnjičenom je pružena odgovarajuća medicinska skrb u KBC-u Zagreb, u sklopu kojeg je učinjen rendgenski snimak abdomena te je na istom bio vidljiv veći broj stranih tijela u probavnom traktu osumnjičenog.

Tijekom boravka u bolnici opravdana je sumnja carinika i policajaca te je dokazano da je u tijelu prenosio još 62 kapsule ispunjene drogom kokain.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, dodaje se priopćenju, piše Fena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh