Region

TRGOVCI SKIDAJU POKLOPCE SA TEGLICA KAFE, U POLICI STOJI SAMO PO JEDNA: Poražavajuće scene iz marketa, evo zašto se to mora (FOTO)

Čega se sve lopovi neće dosetiti…

Krađe u prodavnicama nisu novina, ali deluje da lopovi uvek nađu način da prevare sistem. Kradu sve – od kesica kafe, grisina, do kozmetičkih preparata i pića.

Ipak, kada se neka pljačka ponovi više od par puta, trgovci nađu način da tome stanu na put. Jedan takav primer je i slika iz prodavnice u centru Beograda gde su trgovci poskidali poklopce sa teglica instant kafe.

Naime, u rafovima stoji samo po jedna teglica od svake vrste i proizvođača, a svaka teglica je bez poklopca.

Lopovi ne žele teglice kafe bez poklopaca

Kada smo pronašli poslovođu prodavnice (lokal poznat redakciji), upitali smo je zašto se to radi. Kratko nam je rekla:

– Više ne znamo kako da stanemo na put lopovima. Pljačkaju i turisti, i naši. Ordiniraju ovde po centru, kradu kafe pa ih izgleda prodaju na pijacama. Zato izložimo po jedan komad i poskidamo poklopce. Tako, i ako ukradu, ne mogu dalje da je prodaju. Od kad to radimo manjak gotovo da nemamo. Šteta što sa svim proizvodima ne možemo tako. Kradu šta stignu, a više ni zujalice ne pomažu. Neki samo nonšalantno išetaju iz prodavnice – rekla je ona.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh