Region

Oglasila se majka Marijane Seifert nakon što je pronađeno tijelo u Savi

Nakon što je juče u rijeci Savi u Zagrebu pronađeno tijelo ženske osobe, mnogi su posumnjali da je u pitanju nekadašnja učesnica “Velikog brata”, Marijana Seifert.

Majka nestale Marijane, rekla je da još uvijek nema informacije o tome da li je u pitanju tijelo njene ćerke.

„Ovo je bila još jedna stresna i neprospavana noć za nas. Isčekivanje je najgore. Mi samo želimo da saznamo istinu šta se dogodilo sa našim djetetom. Evo, još uvijek nemamo nikakvih informacija. Čekamo da zazvoni telefon i da nam jave nešto. Ivo nije davao uzrorak krvi zbog DNK analize. Rado bih podijelila sa vama da se nešto zna, ali nemamo novih informacija. Previše je tuge i bola u nama“, rekla je tužno Marijanina majka za „Kurir“.

Otac nestale Marijane poručio da porodica samo želi da se završi agonija koja predugo traje.

Podsjetimo, misterija povodom nestanka bivše učesnice „Velikog brata“ Marijane Seifert traje i dalje, iako je ona nestala u aprilu ove godine, od čega je prošlo šest mjeseci.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh