Region

Šta možete očekivati ​​za doček Nove godine ako odete u Beograd?

Novogodišnja noć je veoma živopisna u ovom već živopisnom gradu. Možete očekivati ​​da pored Beograđana upoznate ljude iz različitih delova sveta.

Doček Nove godine - Beogradnocu.com

Beograd za početnike

Za početak, ako do sada niste bili u Beogradu, uzmite u obzir da se radi o metropoli od oko dva miliona stanovnika, koja je predviđena za mnogo manji broj ljudi. Posebno automobila. U Beogradu je uvijek velika gužva, posebno tokom praznika i kada pada kiša. Sljedeća važna odrednica je provod. Beograd je bukvalno sinonim za provod. Ugostiteljske objekte imate na svakom ćošku i bez obzira kako izgledaju – dobro rade.

Zato je ideja da za doček Nove godine 2023 Beograd bude vjerovatno najbolja koju ćete imati. Među brojnim ugostiteljskim objektima uvijek možete izabrati barem jedan, vjerovatnije, dva ili tri u kojima ćete dočekati Novu godinu i provesti vrijeme prije i poslije prijema.

Zanimljivo je da je u Beogradu običaj da se doček Nove godine proslavlja i dan poslije, sasvim ozbiljno. Većina lokala također reklamira muzički program za reprizu dočeka. Takođe, prvog januara očekuje vas niz kulturnih i zabavnih događaja na otvorenom, koji mogu upotpuniti vaš boravak u ovom gradu.

Novogodišnja noć je veoma živopisna u ovom već živopisnom gradu. Možete očekivati ​​da pored Beograđana upoznate ljude iz različitih dijelova svijeta. Bukvalno, Beograd je posljednjih godina hit destinacija za doček Nove godine koju posećuju ljudi iz cijelog svijeta.

Prijatelji u akciji

Beograđani su uvijek veoma ljubazni i otvoreni za nove ljude. Stoga su pravi ukras ovog grada. Vrlo rijetko ćete naići na neljubazne ljude prema turistima ili ljude koji ne vole druženje. Ako se pridružite ekipi Beograđana, što se sasvim realno može desiti, bićete iznenađeni njihovom velikodušnošću prilikom okretanja ture. U stvari, velike su šanse da ćete biti počašćeni prilično često.

Ako na doček idete u muškom društvu, vjerovatno će vam beogradski poznanici predložiti da posjetite čuvene beogradske splavove. Ima ih mnogo različitih, ali svima im je zajedničko to što se djevojke koje ih posjećuju pri oblačenju ugledaju se na modne šou programe ili muzičke spotove sa MTV-a. Sve je to dio šarma ove metropole, čak i ako ponekad izgleda kao nedostatak mjere. Uopšteno govoreći, provod u Beogradu teži ekstremima, ali i ostavlja snažan utisak.

Traži parking u Beogradu

Generalno, Beogradu nedostaje parking mjesta i kada nije praznik. Za Novu godinu u centralnim gradskim opštinama veoma je teško pronaći parking, osim ako na odredište ne stignete dva do tri sata ranije. Preporučljivo je da tražite smještaj s parking mjestom ili da u početku računate na korištenje javne garaže. Takođe, važan detalj za traženje parkinga u Beogradu je strpljenje.

Iako potraga za parking mestom može da potraje, mnogo je udobnije doći sopstvenim vozilom nego čekati slobodan taksi u Beogradu za Novu godinu.

Rezervacije na vrijeme

U moru kafana, klubova, kafića i splavova, koji su potpuno autentičan vid zabave, nije lako odabrati gdje ćete biti na dočeku. Naš prijedlog je da posjetite portal koji je predviđen za praćenje Beograda noću, gdje možete pronaći programe i najave za skoro sve objekte. Na istom mjestu možete rezervisati sto ili mesto u klubu, bez poziva, samo popunjavanjem online obrasca.

A o rezervacijama bi bilo najbolje razmisliti nekoliko dana unaprijed. Ukoliko želite da dočekate Novu godinu uz nastup popularne muzičke zvijezde (zvezde Granda), potrebno je da rezervišete dve do tri nedjelje unaprijed.

Doček Nove godine 2023 Beograd će proslaviti živo kao i uvijek. Ako do sada niste bili dio novogodišnje atmosfere Beograda, vrijeme je da to promijenite, a Beograđani će vas obogatiti svojom toplinom i otvorenošću.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh