Region

Državljanin BiH drogiran udario autom ženu u Kragujevcu: Pronađen i kokain

Državljanin Bosne i Hercegovine N. Š. (1997) uhapšen je u Kragujevcu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi.

Policija - Insajder/Novak Đurović

Osumnjičeni se tereti da je jučer oko 12.15 upravljajući automobilom marke “golf“, pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, izazvao saobraćajnu nezgodu u Ulici Kraljevačkog bataljona.

Tom prilikom, oštetio je više putničkih vozila i oborio pješaka, sedamdesettrogodišnju ženu, a potom pobjegao, saopštila je Policijska uprava Kragujevac.

Također, policija je kod vozača pronašla i manju količinu kokaina, pa će protiv njega biti podnijeta i krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Povređena žena je zadobila teške tjelesne povrede i hospitalizovana je u Kliničko-univerzitetskom centru Kragujevac.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu, navodi se u saopštenju PU Kragujevac. prneosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh