Region

Krš i lom u centru Zagreba: Jedna osoba povrijeđena, dijelovi auta rasuti po cijeloj cesti

Od siline udara jedno se vozilo pritom prevrnulo na bok

Zagreb - Jutarnji

U centru Zagreba, na raskrsnici Šubićeve i Zvonimirove, oko 13:30 sati došlo je do saobraćajne nesreće. Kako su za Jutarnji potvrdili u zagrebačkoj policiji, radi se o sudaru dva vozila. Od siline udara jedno se vozilo pritom prevrnulo na bok.

– Zaprimili smo dojavu u 13:33 sati o saobraćajnoj nesreći. Tačne okolnosti nastanka se trenutno utvrđuju uviđajem koji je u toku – rekli su iz policije.

Jedna osoba zatražila je liječničku pomoć, a nakon medicinske obrade ustanovljeno je da se radi o lakšim tjelesnim povredama. Iz policije navode da se saobraćaj odvija bez poteškoća.

Uviđajem će se utvrditi šta je dovelo do sudara koji je izgledao poprilično strašno, a srećom imao samo blaže posljedice. Razasuti dijelovi automobila su posvuda po cesti, a svjedoci nesreće s nevjericom prepričavaju sam nalet. prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh