Region

“LOBANJA JOJ JE IZDEFORMISANA, JEDVA DIŠE, UŽIVO JE SVE JEZIVIJE!” – Uki Q progovorila o stanju sestre Sare nakon KRVNIČKOG nasilja

Javnost su potresle fotografije Sare (19), koje je objavila njena sestra Tiktokerka Una Kablar, nakon što je pretučena od strane muža Damjana Hadžića.

Pretučena Sara - Kurir.rs

Sestra Uki Q završila je u bolnici zbog teških povreda, a pored nje, povrede je zadobila i njihova beba koju su dobili prije dva mjeseca. Uki je sada otkrila nove detalje agonije.

– Lake tjelesne povrede: gubljenje svijesti, jedva diše i dalje, lobanja joj je komplet izdeformisana od silnih čvoruga, popucali kapilari po licu i beonjači, otok, o vratu da ne pričam… Uživo sve mnogo strašnije i jezivije izgleda, ne može da se dočara preko video/foto zapisa jer kamera guta boju – napisala je Una na Instagramu i dodala:

– Inače da naglasim da je Sara kao dijete prije nekoliko godina imala dva ozbiljnija potresa mozga i frakturu lobanje, gdje je prilikom jednog izgubila vid na nekoliko sati i strogo joj je naglašeno da ne sme da povrijeđuje glavu. On je to znao, piše Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh