Region

Vučić o pojavljivanju oca Anđelka na litiji protiv Europrajda: Beskrajno ga volim, ali se ne slažem

Na skupu je bilo oko 30.000 ljudi, a Vučić je dodao kako nema potrebe da se dodvorava nikome

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je prisustvo svog oca Anđelka na jučerašnjoj “Litiji za spas Srbije”, povorki građana koji se protive održavanju Europrajda.

Povorka “Litija za spas Srbije”, je okončana skupom ispred Hrama Svetog Save, gdje je govor održao patrijarh Srpske pravoslavne crkve, Porfirije.

Anđelko Vučić nalazio se u prvim redovima tokom govora patrijarha, a uz njega, skupu su prisustvovali i ministar bez portfelja Nenad Popović, proterani ambasador iz Crne Gore, Vladimir Božović i poznati košarkaš Dejan Tomašević.

– Što se tiče mog oca… Ja sam doputovao iz Emirata. Onda mi je neko javio da je on bio tamo. Pozvao sam ga pitao, on je rekao da je bio. Ja njega beskrajno volim, ali da li bih ja bio na tom skupu? Ne, ne bih. I ni sa čim što je izrečeno na tom skupu nisam saglasan. Ni sa jednom jedinom riječju, ni sa samim događajem. Ama baš ni sa čim nisam saglasan – istakao je Vučić.

Na skupu je bilo oko 30.000 ljudi, a Vučić je dodao kako nema potrebe da se dodvorava nikome, prenosi Nova.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh