Region

Milanović potvrdio hrvatsku podršku Crnoj Gori na putu prema EU

Crna Gora je daleko odmakla u pregovorima o članstvu s Evropskom unijom, nakon što je i zalaganjem Hrvatske otvorila zadnje pregovaračko poglavlje, rekao je Milanović.

Zoran Milanović - Pixsell

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je u u srijedu u Zagrebu Ranka Krivokapića, ministra vanjskih poslova Crne Gore kojemu je potvrdio potporu Hrvatske na europskom putu te zemlje, priopćio je predsjednikov ured.

Crna Gora je daleko odmakla u pregovorima o članstvu s Europskom unijom, nakon što je i zalaganjem Hrvatske otvorila zadnje pregovaračko poglavlje, rekao je Milanović.

Hrvatski predsjednik smatra kako pregovori Crne Gore s Europskom unijom ne mogu biti talac odnosa u regiji, niti uvjetovani pregovaračkim procesima drugih kandidata jer je Crna Gora nedvosmisleno pokazala svoju opredijeljenost prema članstvu u NATO-u i u EU, piše Fena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh