Region

Predao se i treći osumnjičeni za napad na zaštitara u Zagrebu

I treći osumnjičeni za napad na zaštitara u Zagrebu, koji je preminuo u bolnici, predao se, potvrdila je policija.

MUP Hrvatske - Twitter

“Nakon intenzivnih mjera identificiranja i traganja za trojicom muškaraca koja su sudjelovala u teškom kaznenom djelu na području Trnja te jučerašnjeg uhićenja dvojice, i treći muškarac je u službenim prostorijama i pod nadzorom policije. Njihov je identitet utvrđen operativnim radom na terenu te prikupljenim obavijestima, a radi se o muškarcima starosti 22, 23 i 34 godine”, objavila je policija.

Podsjećamo, policija je jučer u Hrvatskoj uhapsila dva osumnjičena i trajala je potraga za trećim, koji se sad, piše Telegram, predao, piše 24sata.hr.

“U subotu oko 4.30 na Savici, u jednom automat klubu, dogodio se incident. Zasad je to teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti. Zaštitar se sukobio verbalno a potom i fizički s više nepoznatih osoba.

Nakon sukoba osobe su se udaljile u nepoznatom smjeru”, rekao je jučer Zvonimir Petrović, voditelj službe Općeg kriminaliteta.

Petrović nam je rekao da hitna pomoć nije pozvana odmah već je zaštitar nekoliko puta nakon udarca izlazio i ulazio u kasino kako bi udahnuo zraka, a onda mu je pozlilo i pozvana je pomoć.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh