Region

UŽAS U SUSJEDSTVU: Ruskinja u Poreču muža ubola nožem pred njihovim maloljetnim djetetom

DORH je objavio da je završeno ispitivanje u Puli osumnjičene 49-godišnje Ruskinje i da je pulsko Županijsko odvjetništvo donijelo rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenice koja je muža ubola nožem.

policija Hrvatska - novi

“Postoji osnovana sumnja da je okrivljena 49-godišnjakinja 26. avgusta oko 2:30 u apartmanu u Poreču, nakon verbalnog sukoba sa suprugom, u nakani da ga liši života nožem mu nanijela ubodnu ranu u predjelu lijeve podlaktice jer se oštećenik rukom obranio od uboda u tijelo. Osnovano se sumnja da je navedeno počinila u prisutnosti maloljetne kćeri svjesna, i pristajući na to, da time i prema kćeri poduzima radnje koje su štetne za njezino odrastanje, zdravlje i pravilan emotivan razvoj”, saopćio je DORH.

Sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio je Ruskinji istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, prenosi Index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh