Region

DOŠLI DA OBIĐU FARMU, PSI IH SAČEKALI SA LOBANJOM: NOVI DETALJI UŽASA U SRBIJI

Obezglavljeno tijelo za sada nepoznate osobe pronašla je srbijanska policija jučer oko podne na poljani kraj jedne kuće u zrenjaninskom vikend naselju na putu ka Elemiru, a kako se saznaje, psi lutalice su donijele lobanju do kapije vlasnika obližnjeg imanja koji su odmah obavijestili nadležne.

firma Srbija - Kurir

Vlasnici tog imanja došli su da obiđu farmu i odjednom su čuli da su se njihovi psi nešto uznemirili i počeli da laju. Tada su vidjeli ispred kapije nekoliko pasa lutalica koje su nosile nešto i kada su im prišli vidjeli su da nose ljudsku lobanju. Otjerali su ih i pozvali policiju koja je izašla na lice mjesta i u obližnjem šipražju pronašla obezglavljeno tijelo u fazi raspadanja – priča izvor blizak istrazi.

Prema njegovim riječima, forenzičari sudeći po stanju tijela, odnosno u kojoj je fazi raspadanja, zaključili su da je leš tamo bio tridesetak dana.

Istraga je i dalje u toku. Još se ne zna identitet pronađene osobe niti pol ali se sudeći po odjeći sumnja da je riječ o muškarcu. Tijelo je poslato na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu a nadležni se nadaju da će rezultati obdukcije pokazati kako je nastupila smrt – priča on. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh