Region

Predsjednik Crne Gore obišao povrijeđene u pucnjavi na Cetinju

Iz službe za informisanje predsjednika saopšteno je da je Đukanović povrijeđene obišao zajedno s vršiocem dužnosti direktora OB “Danilo I” Ivanom Ivanovićem

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović obišao je danas povrijeđene u pucnjavi na Cetinju, koja se dogodila u petak, a koji su hospitalizovani u Opštoj bolnici “Danilo I”.

Iz službe za informisanje predsjednika saopšteno je da je Đukanović povrijeđene obišao zajedno s vršiocem dužnosti direktora OB “Danilo I” Ivanom Ivanovićem, informisao se o njihovom zdravstvenom stanju i poželio brz oporavak.

U cetinjskoj bolnici na liječenju se nalaze dvije osobe ranjene u pucnjavi u petak.

U Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) na liječenju se nalaze tri pacijenta povrijeđena u pucnjavi, od kojih su dva van životne opasnosti, dok je treći životno ugrožen.

Pacijent koji je bio smješten na Klinici za neurohirurgiju KCCG-a otpušten je na dalje kućno liječenje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh