Region

Komšinica monstruma iz Cetinja: Policajac je spasio da ne uđe u našu kuću, pola mojih komšija više nema

Od ovog ćemo se svi mi iz Cetinja teško ili nikako oporaviti, rekla je

komšinica - Screenshot

Na Cetinju, u naselju Medovina, u petak se desio stravičan masakr u kojem je život izgubilo 11 osoba, a među njima i dvoje djece.

Jedna svjedokinja je ispričala šta se desilo u tim kobnim trenucima.

Bio je fin momak, nije se moglo očekivati

– Nažalost, pola mojih dobrih komšija više nema, koji su stradali, ni zbog čega. Oni su bili nevini, čovjek je išao od kuće do kuće, ko god mu se našao u kući, ubio je ljude u foteljama, u krevetima, staro i mlado. To je trajalo oko sat vremena. Došao je čak i na naše stepenice, htio je i u našu kuću da uđe, međutim policajac je bio na našoj terasi, jer se s naše terase najbolje vidjela njegova kuća – priča potresena komšinica monstruma iz Cetinja.

Policajac je, kako je pojasnila, spasio da ne uđe u njihovu kuću.

– Tu su bila i dva unuka, svekrva i moj suprug. Policajac nas je spasio i ja sam danas tu. To se ne može opisati, to je trajalo predugo, trajalo je sat vremena. Kako ko dolazi kod svojih čuje se jauk. On viče, galami, puca, kundakom u vrata udara, lomi stakla. Od ovog ćemo se svi mi iz Cetinja teško ili nikako oporaviti. To je tragedija koja nije zapamćena u Crnoj Gori. On je bio jedan fin momak, od njega se ovo nije moglo očekivati – kazala je komšinica Vuka Borilovića.
Godište njenog sina

Rekla je da je Vuk Borilović godište njenog sina, da su se kao djeca igrali zajedno te da je iz fine porodice.

– Šta je bilo okidač to znaju samo u njegovoj kući, njegova majka i žena. Učinjeno je šta je učinjeno, a da li se moglo možda malo ranije reagovati, mislim da jeste. Ja sam bila zaključana u WC-u s unucima, dok je muž bio na terasi sa policajcem. On je krenuo da puca na nas i policajac je onda ispalio dosta metaka. Žali bože ljudi, ubijeno je i staro i mlado. – zaključila je ona. prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh