Region

Komemorativna sjednica povodom tragedije na Cetinju

Na Cetinju će danas biti održana komemorativna sjednica povodom tragedije u kojoj je stradalo 11 ljudi.

Cetinje - Boris Pejović

Komemorativna sjednica biće održana u Vladinom domu na Cetinju u 10.00 časova.

U Crnoj Gori je trodnevna žalost povodom nezapamćene tragedije koja je zadesila ovu zemlju.

Cetinjanin Vuk Borilović /34/ ubio je u petak iz lovačke puške 10 sugrađana, među kojima dvoje djece, a ranio šest osoba. Ubica je potom ubijen, a utvrđuje se da li je stradao od hica koji su ispalili policijski službenici ili jedan Cetinjanin.

Borilović je najprije lišio života tročlanu porodicu Martinović, majku Natašu, rođenu 1987. godine i njeno dvoje djece od osam i 11 godina.

U nastavku krvavog pira ubio je i kuma porodice Martinović – Milana Mitrovića, rođenog 1985. godine, kao i svog ujaka Gorana Đurišića, rođenog 1968. godine, koji je pokušao da ga odvrati u naumu da liši života nedužne ljude.

U pucnjavi su stradali i Rajko Drecun, rođen 1966. godine, Dimitrije Drecun, rođen 1941, Danica Drecun rođena 1948, kao i Danijela i Aleksandra Radunović, rođene 1971. i 1970. godine.

U vatrenom obračunu ranjeno je šest osoba, od kojih su dvije hospitalizovane u Opštoj bolnici na Cetinju, a četiri u Kliničkom centru Crne Gore.

Ranjeni su policajac Ljubiša Maksimović /1978/ iz Podgorice, kao i građani Cetinja Slavica Zvicer /1956/, Filip Đurković /1989/, Mileva Ramadanović /1946/, Darinka Čelebić /1934/ i Aleksandar Drecun /1990/. prneosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh