Region

Epidemiološke mjere u CG na snazi još 14 dana

Važeće epidemiološke mjere protiv virusa korona ostaju na snazi narednih 14 dana, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja u Podgorici.

Covid-19 - Ilustracija

Vlada Crne Gore tu odluku donijela je saglasno trenutnoj epidemiološkoj situaciji, na osnovu sveobuhvatne analize broja novooboljelih i epidemioloških indikatora, koje je sagledala radna grupa Instituta za javno zdravlje.

Iz Ministarstva zdravlja Crne Gore su naveli da, shodno promjenama aktuelne epidemiološke situacije, mjere mogu biti korigovane.

U Crnoj Gori obavezno je nošenje zaštitnih maski u zdravstvenim ustanovama, kolektivnim centrima i sredstvima javnog prevoza.

Nošenje maski obavezno je u svim ustanovama javne uprave, prodavnicama prehrambene robe, apotekama i benzinskim stanicama, kao i na aerodromima, željezničkim i autobuskim stanicama, piše Srna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh