Region

U saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj poginulo 11 osoba

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske saopšteno je da je na autoputu A4 došlo do slijetanja autobusa poljskih registracija

U teškoj saobraćajnoj nesreći do koje je došlo u subotu ujutro Republici Hrvatskoj na autoputu A4 kod Brezničkog Huma prema prvim informacijama poginulo je 11 osoba, a više ih je povrijeđeno, javlja Anadolu Agency (AA).

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske saopšteno je da je došlo do slijetanja autobusa poljskih registracija.

“Osim policijskih službenika Policijske uprave varaždinske, na mjestu događaja angažirani su i policijski službenici PU zagrebačke, više liječničkih i vatrogasnih timova”, navode iz MUP-a Hrvatske.

Dodaju da je saobraćaj dionicom Breznički Hum – Komin u smjeru Zagreba potpuno zatvoren i odvija se zaobilazno preko čvora Breznički Hum-DC3-čvor Komin.

Vozače mole da prate uputstva policijskih službenika na terenu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh