Region

Profesor muzičke škole pritvoren zbog spolnog zlostavljanja djeteta

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru u petak je izvijestilo da je pokrenulo istragu protiv 61-godišnjaka kojega sumnjiči za spolno zlostavljanje i iskorištavanje djeteta mlađeg od 15 godina, za što je predviđena zatvorska kazna do 15 godina.

Policija - Srbijadanas.com

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o profesoru bjelovarske Glazbene škole Vatroslava Lisinskog koji se nalazi u istražnom zatvoru zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

Tužiteljstvo je priopćilo da je rješenje o provođenju istrage protiv 61-godišnjaka donijelo 7. srpnja ove godine.

Zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke, državno odvjetništvo je predložilo da se okrivljeniku odredi istražni zatvor, što je prihvatilo izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Bjelovaru. prenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh