Region

Pojavio se tornado u regiji: “Nikad ovo nije bilo u našim krajevima, da se zapitamo”

Na društvenim mrežama, pojavile su se dve fotografije i video snimak nastale u selu Rabovac pored Lipljana na Kosovu, a na kojima se vidi ogromna pijavica kako se pomijera i širi.

tornado - Radiosarajevo

Prije dva dana, na Kosovu, protutnjalo je pravo nevijreme, praćeno jakom kišom i gradom.

Jučer u toku dana, nevrijeme se nastavilo, a sem jakog grada, žitelje Rabovca, prestravila je i pijavica koja se formirala u jednom trenutku.

“Nek je Bog dragi u pomoći. Amin”, “Nikada ovo nije bilo u našim krajevima, da se zapitamo”, “Šta je ovo, Bože dragi?”, “Tek da nismo bez pijavica”, samo su neki od komentara ispod neverovatnih fotografija nastalih na istočnom dijelu Kosova. prneosi “Radiosarajevo“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh