Region

Jako nevrijeme zahvatilo dijelove Hrvatske, vjetar zamalo otpuhao ženu

Jako nevrijeme zahvatilo je danas dijelove Hrvatske, uključujući Rijeku. Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama može se vidjeti da je vjetar zamalo otpuhao neimenovanu ženu.

Nevrijeme - Klix

Ulice su bile popljavljene već u 10 sati ujutru. Nevrijeme je rastjeralo Riječane i turiste s Korza i okolnih trgova.

U nekim dijelovima grada i okolice pao je grad veličine graška, prenosi Dnevnik.hr. Nasreću, nije bilo većih problema u prometu.

Temperatura zraka spustila se za desetak stepeni, što je dobrodošlo osvježenje nakon niza dana s visokom opasnošću toplinskog vala na riječkom području.

Kako javlja Novi list, sutra su u Hrvatskoj također mogući pljuskovi, a naročito na istoku i jugu zemlje.

Od četvrtka će još samo na dijelovima obale biti umjerena opasnost od toplinskog vala. U petak će biti nešto toplije, ali će od subote pljuskovi ponovo biti česti. prneosi “Klix“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh