Region

SNIMAK MARJANOVIĆEVOG RAZGOVORA SA POLICIJOM! Evo šta im je sve rekao kobnog dana i kako je molio za pomoć!

Audio-snimak razgovora Zorana Marjanovića i policije, u kome se čuje kako prijavljuje nestanak supruge Jelene Marjanović pojavio se danas.

Zoran Marjanović - Espreso.rs

– Halo, dobar dan, ja bih da prijavim nestanak, evo. Ja sam sa kćerkom, ovaj, na nasipu, izašli smo da majka trči, da vježba, ona je otišla da trči i nestala je. Nema je, ovdje već pola sata sa kćerkom je tražim na stazi, ovdje u Borči. Zajedno smo otišli, djevojčica je ovdje od pet godina. Ovo je ravna staza, niko je nije vidio, dostupna je, da li možete vi da je locirate? Ja bih da prijavim nestanak. Majka trči ovjde po stazi, možda je prije 45 minuta eto krenula da trči. Nema je, tražimo je svugdje. Ovdje je na Dunavu, prva rampa, mobilni je dostupan, a ne javlja se. Kad se krene prema nasipu, prvo skretanje, od Borče, od crkve. Niko je nije vidio. Možete nekako da provjerite?

Ovo je prvi Zoranov poziv policiji, koji je uputio 2. aprila 2016. godine u 17 sati i 30 minuta.

Ovaj snimak emitovan je decembra 2021. na “Insajder TV”.

Ubrzo nakon toga Zoran je ponovo pozvao policiju i ponovo im rekao da pokušaju da lociraju njegovu suprugu, koju sve vrijeme naziva “majkom” i ni u jednom trenutku ne izgovara njeno ime.

– Dobar dan, ponovo zovem zbog žene koja je nestala. Da li možete molim vas, dok je dostupan telefon da je locirate, ženu je vjerovatno oteo neko, nestala je, ovdje je i vaš kolega iz policije, Boris iz Borče – rekao je Marjanović, na šta ga je policajka na centrali pitala da li je “Boris tu po službenom pozivu”.

– On je privatno došao. Ovaj, da li možete, molim vas, dok je dostupna probajte… Evo ja sam ovdje sa kćerkicom, tražimo je svuda – ponavljao je Zoran.

Tada ga je policajka prvi put pitala kako se zove. Predstavio se, a onda je nastavio:

– Ja sam ovde sa kćerkicom, ja i kćerkica i žena. Ona je krenula trim stazom ovdje i nestala je, molim vas, da probate da je locirate, molim vas… – ponavljao je Marajnović, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh