Region

Tužna sudbina manekenke iz Srbije: Nije imala namjeru da se ubije

Porodica srbijanske manekenke Bojane Šarac vjeruje da ona nije imala namjeru da se ubije.

Bojana Šarac - Hallomagazin

Naime, njeni najbliži vjeruju da je Bojana htjela zastrašiti momka s kojim je bila u vezi. Neimenovani izvor je za Kurir naveo kako mu je već neko vrijeme prijetila da će mu “napraviti haos”, ali da nije precizirala. Njih dvoje su u posljednjih nekoliko mjeseci imali burne svađe i zbog toga je bila u lošem raspoloženju.

“Vjerujte mi da smo svi u šoku. Zbog ostalih članova porodice ne bih da otkrivam detalje jer je to divna familija i rod smo. Ona je živjela u izobilju, ništa joj nije nedostajalo. Želela je samo da zastraši dečka s kojim je godinama bila u vezi. Ne znam tačno koliko su zajedno, ali duži period je u pitanju, nezgodno je sad i da pitam. Kao i svaki par, imali su nesuglasice, ali tog kobnog dana, prije nego što se, kako porodica vjeruje, slučajno objesila, imali su čarke (svađe). Eto kako se završilo”, naveo je.

Dodao je da je Bojanin momak prisustvovao sahrani.
“On je nju obožavao. Plakao je kao kiša. Ugasio je profile na mrežama i ne vjerujem da će se povratiti od šoka godinama. Teško mu je ovo palo. Svima nama u familiji. Sada mnogi komentarišu, nagađaju, špekulišu, ali prema situaciji, kako je ispalo, najuži članovi sumnjaju da je željela sebi da oduzme život i tragično završi, nego se stvar otela kontroli i nije joj bilo spasa. Bar da je neko naišao u tom trenutku, ali sudbina, nažalost”, rekao je.

Zbog situacije koja je specifična u slučaju Bojanine smrti, urađena je i autopsija.

“Policija je tog dana došla kod Bojanine bake i tražila njenu majku. Nadležni organi nisu joj odmah saopćili tragičnu vijest, već su sačekali da pronađu nekog od roditelja. Baka ih je uputila gdje da pronađu njenu kćerku i onda su joj saopćili šta se dogodilo. Žena je počela da vrišti od bola i odmah je došla medicinska pomoć. Policija joj je i rekla da je neophodno da se uradi autopsija, koja je pokazala da je tijelo bilo potpuno čisto i da u organizmu nema tragova alkohola ni drugih psihoaktivnih supstanci”, zaključila je. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh