Region

PODNIJETA TUŽBA PROTIV MARKA OSMAKČIĆA: Evo šta mu se sve stavlja na teret, moraće da odgovara za svoja djela

Jako je ljuta nakon svega.

Bivša učenica rijalitija “Zadruga” Ana Spasojević koja je imala ozbiljnih problema sa Viktorijom Mitrović i Markom Osmakčić, prokomentarisala je dešavanja vezana za njih dvoje, kao i Viktorijinu trudnoću, pa je otkrila da li je osuđuje zbog abortusa.

– Da, osuđujem je nevezano od toga da li je abortirala ili nije. Nije stvar da se mešam u njenu odluku i ne bih, da nema takvo ponašanje. Donela je odluku koja je navodno mnogo boli, ali se nakon toga pojavi na žurki, tverkuje, trese du*etom, to za mene nije majka, već najobičniji odron – rekla je Ana, pa dodala i da Marka osuđuje zbog svega što je uradio:

– Marka osuđujem u svakom smislu te reči, pre svega zbog onoga što je meni uradio, sebi sam najvažnija. Ne zanima me šta je radio Viktoriji , to je njen izbor parnera. Ja sam ga tužila, mi ćemo se sresti na sudu – rekla je Ana.

https://www.srbijadanas.com/vip/zadruga/podneta-tuzna-protiv-marka-osmakcica-evo-sta-mu-se-sve-stavlja-na-teret-morace-da-odgovara-za-svoja-2022-06-28#brid_cp_Brid_56407370


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh