Region

SAMO JE PUSTILA VOLAN I PALA SVOJOJ MAMI U KRILO: ROĐACI ISPRIČALI DETALJE NESREĆE U KOJOJ JE PREMINULA MAJKA ŠESTORO DJECE

Verka Nikić (36), majka šestoro djece, preminula je u toku vožnje kod sela Ljuboselo kod Topole, a nakon toga je sletjela sa puta i tom prilikom njena majka je zadobila povrede.

Verka Nikić - Hayat

Rođaci nesretne žene ispričali su da su veoma potreseni zbog tragedije koja se dogodila.

Verka je vozila svoju majku u bolnicu. Kada su završile krenule su nazad kod nje kući. U tom momentu ona je samo pustila volan i pala u majčino krilo, nakon čega je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj se njihov automobil prevrnuo – ispirčali su rođaci.

Očevidaci dodaju za RINU da je uzrok nesreće najvjerovatnije srčani udar, a sa ženom koja je upravljala vozilom u trenutku nesreće bila je i majka koja je ovom prilikom zadobila tjelesne povrede i ukazana joj je ljekarska pomoć.

Inače, ako je sudeći po objavama na društvenim mrežama Verka je brižna majka šestoro maloljetne djece s kojima je uživala u svakom momentu. Također, može se vidjeti da su djeca bila njen centar svijeta. prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh