Region

MALIŠAN (3) POGINUO PRED OČIMA OCA I TETKE! DETALJI JEZIVE NESREĆE: DOŠLI IZ NJEMAČKE NA SVADBU, A SAD SAHRANJUJU DIJETE

Dječak (3) koji je nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u selu kupinovo kod Pećinaca, Vojvodina, prema riječima mještana istrčao je iz parka ka ulici kako bi uzeo loptu.

Policija - Insajder/Novak Đurović

Nesreća se dogodila jučer oko 20.30 sati u Oračkoj ulici u Kupinovu, kada je kako se sumnja tinejdžer (17) naletio na njega BMW.

Dječakova porodica živi u Njemačkoj i došli su u rodni kraj zbog svadbe. Dječaka je sinoć izveo otac i tetka kako bi se igrao u parku kod škole, nedaleko od kuće njegove babe i dede – kažu žitelju sela i dodaju:

Ništa nije slutilo na tragediju i u jednom trenutku lopta se otkotrljala na ulicu i dječak je nesmotreno istrčao na ulicu. Nažalost, u tom momentu kako pričaju mladić koji je vozio BMW naletio je direktno na njega. Priča se da je mladić vozio oko 90 na sat iako je tu dozvoljeno 40.

Mještani dodaju da je nesretni dječak od siline udarca letio.

Kad ga je onako malog udario BMW odletio je nekih sedam metara! Scena je bila jeziva i veoma potresna. Bukvalno je poginuo pred očima oca i tetke. U to vrijeme bilo je još dječice i roditelja u parku i na ulici – kaže jedan od žitelja i dodaje:

Dječak je bio sav krvav i pokušali su da ga ožive, ali od udarca je zadobio teške tjelesne povrede, pa je ubrzo preminuo.

Ljekari su samo mogli da konstatuju smrt mališana. Žitelji sela navode da je maloljetnik koji je vozio bijesna kola učenik Tehničke škole u Pećincima i dodaju da je “strašno što je neko tinejdžeru dao ključeve ozbiljnih kola”.

Na tom potezu do sada smo imali pet teških nesreća, gdje je nastradalo čak četvoro mladih. Brza vožnja je zaista u ovom dijelu problematična – kaže jedan od meštana dok drugi dodaje da je tragedija dječakove porodice velika.

Jadni ti ljudi. Došli da se vesele, a sad treba da ga sahrane. Nije ni počelo da živi, jagnje malo.

Podsjetimo, Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pećincima lišili su slobode sedamnaestogodišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden sudiji za maloljetnike Višeg suda u Sremskoj Mitrovici i nakon saslušanja određen mu je pritvor do 30 dana. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh