Region

JEZIVO / OVO JE MOTIV SVIREPOG UBISTVA SNEŽANE IZ BARAJEVA: Izbodena je 9 puta, ubica sebi prerezao vrat i potkoljenicu!

Jedan od policajaca je skočio, nogom mu izbio nož iz ruke, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt.

Snežana S. - kurir.rs

Snežana S. (47) ubijena je juče u dvorištu porodične kuće u Barajevu, na Glumčevom brdu. Nju je, kako se saznaje, nožem 9 puta ubo bivši emotivni partner, a potom sebi prerezao vrat i potkoljenicu.

– Bili su u vabračnoj zajednici godinu dana, raskidali i nastavljali, razišli se prije 10 dana, on je sumnjao je ona našla drugog. Juče je vidio kako kosi travu u dvorištu kuće svojih roditelja gdje se odselila nakon što je otišla od njega. Zatim je otišao svojoj kući, uzeo nož i vratio se u njeno dvorište. Imala je 9 uboda, a ovo je zločin iz strasti. Ubio je na licu mjesta, a potom sebi presekao vrat i potkoljenicu. U teškom je stanju, duboko se zasjekao po vratu i izgubio mnogo krvi – rekao je izvor iz istrage.

Podsjetimo, krvavi pir se odigravao u dvorištu kuće, a onda su pozvani policajci, koji su igrom slučaja bili na intervenciji udaljenoj samo 500 metara odatle. Kako se saznaje, policajci su došli u dvorište istog momenta i zatekli muškarca kako sebi sječe grkljan.

Jedan od policajaca je skočio, nogom mu izbio nož iz ruke, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt.

Iza nje je ostalo dvoje djece, piše Telegraf.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh