Region

Požar u centru Zagreba: Bager pogodio plinsku cijev, ima povrijeđenih

Oko 23 sata u centru Zagreba, na križanju Frankopanske i Ilice zapalile su se plinske instalacije na lokaciji na kojoj je bager prije samo nekoliko sati sanirao puknuća vodovodne cijevi. Iz JVP Zagreb su kazali da je bager pogodio plinsku cijev i zapalile su se plinske instalacije.

požar u Zagrebu - facebook

Na intervenciju je izašlo pet vatrogasnih vozila i 16 vatrogasaca koji su ohladili stroj i okolinu te gasili plamen visok preko 10 metara. Pregorjele su i tramvajske žice koje su pale na pod, a samim time bilo je i velikog iskrenja, dodaju iz JVP-a Zagreb uz to da vatrogasci štite zgrade hladeći fasade.

Bilo je zatraženo i isključenje struje jer su pregorjele tramvajske žice, koje su pale na pod i došlo je do velikog iskrenja. Vatrogasci su izvijestili i da je Hitna preuzela vozača bagera koji je ozlijeđen opeklinama. Dnevnik.hr neslužbeno doznaje da je ozlijeđeno četvero ljudi.

Zbog puknuća cjevovoda bez vode je dio potrošača u Frankopanskoj ulici, izvijestili su ranije tijekom dana iz Zagrebačkog holdinga. Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternom.

Zbog puknuća cijevi prekinut je tramvajski promet tom ulicom. prenosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh