Region

OVO JE DRAGAN KOJI JE POČINIO KRVAVI PIR NA DUŠANOVCU! Nožem napao djevojku, pa sebi nanio fatalnu povredu

U Tetovskoj ulici u Beogradu (Srbija) došlo je do obračuna u kojem su učestovali muškarac i djevojka. Muškarac je podlegao povredama, a na licu mjesta policija i dalje vrši uviđaj.

Dragan Čoš - informer

Dragan Čoš (1975) je danas napao i povredio svoju prijateljicu Milicu, a onda izvršio samoubistvo ispred zgrade u kojoj je živio, na uglu ulica Tetovske i Kruševačke, na Dušanovcu.

Kako saznaju reporteri sa lica mjesta, nakon što je Dragan prerezao sebi arteriju na butini, pokušavali su da ga održe u životu. Još uvijek nije potvrđeno, ali prema pričama bivša djevojka je podvezala kanapom nogu i pokušala da mu spasi život.

Očevidac navodi da je muškarac ubo povrijeđenu djevojku, a potom sebi nanio fatalnu povredu u butnom predijelu.

Slučaj je pod velikim znakom pitanja jer se, po nezvaničnim informacijama, uvijek ispituje šta se zapravo desilo u incidentu u kojem je djevojka ranjena, a muškarac izgubio život, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh