Region

KAPETANE, TRIBALI BI DOMA: NENAD PERIŠ OBJAVIO SNIMAK KOJI SLAMA SRCA, OVAKO SU SE OPROSTILI OD MATEJA

Nenad Periš, otac Splićanina Mateja Periša (27) koji je preminuo u Beogradu gdje je došao na proslavu Nove godine, objavio je na svom profilu na Facebooku snimak oproštaja od svog sina, koji su njegovi sugrađani i prijatelji priredili na splitskoj rivi.

brod - hayat

Oko 20 brodova i jedan veliki jedrenjak zaplovili su u Matejevu čast sa bakljama u različitim bojama.

A na snimku se čuje pjesma “Kapetane tribali bi doma”.

Kapetane tribali bi doma, već odavno doma nismo bili, kapetane tribali bi doma, nas su doma svi zaboravili – riječi su pjesme.

Nenad Periš je podijelio ovaj video, a u opis je samo stavio crveno srce. prneosi “Hayat“.

Na dan Matejeve sahrane u blizini trajektne luke plovio je špalir brodova na kojima su bile upaljene baklje, a u znak posljednjeg pozdrava su se čule trube, piše Blic.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh