Region

STRAVIČNO: POTPUNO SMRSKANO AUTO U KOJEM JE POGINULA LIJEPA MISICA

Automobil marke Golf kojim je upravljala misica Mirjana Stojanović (34) kada je u petak podletjela pod kamion kod Šimanovaca u Srbiji, potpuno je smrskan nakon stravične saobraćajne nesreće.

Mirjana Stojanović Hayat

Misica se iz, za sada, nepoznatog razloga u trenutku našla u suprotnoj traci i direktno se sudarila sa kamionom. Mirjana je kobnog jutra, prema riječima svog partnera Aleksandra Avramova, krenula da spremi ljetnju slavu u njihovoj vikendici.

U tom dijelu puta je pravac, nema nikakvih krivina i zato je i nepoznato kako je prešla u drugu stranu i sudarila se sa kamionom – kaže sagovornik Kurira i dodaje:

Prizor je bio jeziv! Kola su od siline udarca bila smrskana i neprepoznatljiva. Kako bi se došlo do nesrećne žene morao je da se sječe auto. Izvučena je iz kola i nije davala znakove života.
Dodaje da je automobil od siline udarca sletio u kanal pored puta.

Prilikom udarca u kamion, Golf se odbio i odleio u kanal – kaže on.

Inače, nastradala Mirjana svojevremeno je bila mis fotogeničnosti Srbije i finalistkinja izbora za mis Srbije 2007. godine. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh