Region

Tajanstvena djevojka ostavila Perišu poruku: ‘Oprosti što ti nisam rekla koliko te volim…’

Mnogi koji su 139 dana pratili potragu za Matejem pitaju se ko je ta djevojka te je li mogla biti korisna u istrazi.

Matej Periš - Facebook

Prijatelji, poznanici, ali i oni koji ga nisu poznavali tuguju za Splićaninom Matejem Perišem čije je tijelo 18. svibnja pronađeno u Dunavu na beogradskoj Adi Huji.

Među njima je i djevojka Ž. M. koja je, kako navodi Blic.rs, Mateju ostavila poruku u jednoj od brojnih njemu posvećenih Facebook grupa.

Oprosti, molim te, što te zadnji put nisam zagrlila i poljubila, što ti nisam rekla koliko mi značiš i koliko te volim… Oprosti, srest ćemo se na boljem mjestu, znam to – stoji u poruci.

Također, kao svoju profilnu fotografiju na toj društvenoj mreži postavila je samo crnu pozadinu, označavajući tugu. Mnogi koji su 139 dana pratili potragu za Matejem pitaju se tko je ta djevojka te je li mogla biti korisna u istrazi.

Ako si osobno poznavala Ma

i je malo sumnjivo jer nije poznavao nikoga u Srbiji, malo je sve to čudno – napisano je ispod objave djevojke Ž. M.

Djevojka je otkrila da je Periša upoznala na moru. – Kao što vjerojatno već znate, radio je kao skiper. Upoznali smo se na moru, a kasnije se druženje nastavilo. Bio je osoba koja je mogla voljeti svakoga, doslovno svakoga – rekla je te dodala da je Matej uvijek imao velike planove, prenosi Blic.rs.

Podsjetimo, u Beogradu se u petak održao ispraćaj Splićanina Mateja Periša (27). Po završetku ispraćaja, otac Nenad Periš s tijelom svog sina Mateja krenuo je u Split.

Dvadesetsedmogodišnjak je nestao u noći između 30. i 31. prosinca 2021. godine kod Beton hale u Beogradu, a u srijedu ujutro njegovo je tijelo nađeno i izvučeno iz Dunava kod Ade Huje, nizvodno od Beograda.

Srbijansko ministarstvo unutarnjih poslova u četvrtak je priopćilo da je DNK analizom tijela utvrđeno da se radi o Mateju Perišu (27). Prema preliminarnom nalazu obdukcije, smrt je nastupila nenasilnim putem, piše Večernji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh